Batı Karadeniz Turu
BOLU – ABANT - YEDİ GÖLLER – SAFRANBOLU – AMASRA
%100 MÜŞTERİ MEMNUNİYET GARANTİSİ
GECE YOLCULUĞU
Akşam saatlerinde buluşma noktalarımızda siz değerli konuklarımızı alıyor ve İzmir-susurluk-Bursa üzerinden keyifli bir gece yolculuğu yapıyoruz.
1.GÜN
Yol üstünde alacağımız kahvaltı(ekstra) sonrası ilk durağımız 1350 rakımlı Köknar ve Çam ağaçlarının huzur verdiği Abant Gölü. Yürüyüş ve bu nadide göl ziyareti sonrası Fatih Sultan Mehmet’in o meşhur ‘Lala, Lala Çeşm-i Cihan Bumu Ola?’ sözünü söylediği Amasra’ya varıyoruz.
Amasra ‘nın meşhur balık restoranlarında yöreye özgü lezzetleri tadacağımız öğlen yemeği(ekstra) ardından Bu şirin ilçede Bakacak Tepesi, Amasra Kalesi, Çekiciler Çarşısı ve Liman’ı görüp fotoğraflıyor ve ülkemizin UNESCO tarafından koruma altına alınmış ve Dünya Mirası unvanı almış olan, göz bebeklerinden biri olan Safranbolu’ya geçiyoruz.
Yaşayan bir müze olan bu ilçeyi kuşbakışı göreceğimiz Hıdırlık Tepesi ve tarihi evlerin içinde çarşısına inip Cinci Hoca Hamamı, Köprülü Mehmet Paşa Camii, hikâyesine ve tekniğine hayran kalacağınız Güneş Saati, baba yadigârı yöntemlerin hala kullanıldığı Demircilik zanaatını göreceğimiz Demirciler Çarşısı ve Akçasu Kanyonu ziyaretlerini tamamlayıp bu keyifli günü otelimizde tamamlıyoruz.
Konaklama Ve Akşam Yemeği Otelde.
2.GÜN
Otelde alacağımız sabah kahvaltısı ardından durağımız Yedi Göller (Büyük Göl, Küçük Göl, Derin Göl, Serin Göl, Nazlı Göl, Sazlı Göl, İnce Göl), bizi bekleyen minibüsler ile çıkacağımız Yedi Göller bölgesinde imkân dâhilinde öğlen yemeği Mangal Keyfi(ekstra) yapıyoruz.
Oksijen ve huzur dolu yeşilin her tonunu görebileceğiniz bu doğa harikası bölge ziyaretimiz sonrası tekrar minibüsler ile BOLU’ya iniyor ve otobüsümüze geçiyor ve dönüş yoluna geçiyor ve gece saatlerinde evlerimize varmış oluyoruz.
Aktiviteler
Trekking
Tur Programı
GECE YOLCULUĞU Akşam saatlerinde buluşma noktalarımızda siz değerli konuklarımızı alıyor ve İzmir-susurluk-Bursa üzerinden keyifli bir gece yolculuğu yapıyoruz.
1.GÜN Yol üstünde alacağımız kahvaltı(ekstra) sonrası ilk durağımız 1350 rakımlı Köknar ve Çam ağaçlarının huzur verdiği Abant Gölü. Yürüyüş ve bu nadide göl ziyareti sonrası Fatih Sultan Mehmet’in o meşhur ‘Lala, Lala Çeşm-i Cihan Bumu Ola?’ sözünü söylediği Amasra’ya varıyoruz. Amasra ‘nın meşhur balık restoranlarında yöreye özgü lezzetleri tadacağımız öğlen yemeği(ekstra) ardından Bu şirin ilçede Bakacak Tepesi, Amasra Kalesi, Çekiciler Çarşısı ve Liman’ı görüp fotoğraflıyor ve ülkemizin UNESCO tarafından koruma altına alınmış ve Dünya Mirası unvanı almış olan, göz bebeklerinden biri olan Safranbolu’ya geçiyoruz. Yaşayan bir müze olan bu ilçeyi kuşbakışı göreceğimiz Hıdırlık Tepesi ve tarihi evlerin içinde çarşısına inip Cinci Hoca Hamamı, Köprülü Mehmet Paşa Camii, hikâyesine ve tekniğine hayran kalacağınız Güneş Saati, baba yadigârı yöntemlerin hala kullanıldığı Demircilik zanaatını göreceğimiz Demirciler Çarşısı ve Akçasu Kanyonu ziyaretlerini tamamlayıp bu keyifli günü otelimizde tamamlıyoruz. Konaklama Ve Akşam Yemeği Otelde.
2.GÜN Otelde alacağımız sabah kahvaltısı ardından durağımız Yedi Göller (Büyük Göl, Küçük Göl, Derin Göl, Serin Göl, Nazlı Göl, Sazlı Göl, İnce Göl), bizi bekleyen minibüsler ile çıkacağımız Yedi Göller bölgesinde imkân dâhilinde öğlen yemeği Mangal Keyfi(ekstra) yapıyoruz. Oksijen ve huzur dolu yeşilin her tonunu görebileceğiniz bu doğa harikası bölge ziyaretimiz sonrası tekrar minibüsler ile BOLU’ya iniyor ve otobüsümüze geçiyor ve dönüş yoluna geçiyor ve gece saatlerinde evlerimize varmış oluyoruz.
Tur Tarihleri
26-27 Eylül
Tura Dahil Olanlar
- 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
- Otelde 1xkahvaltı, 1xakşam Yemeği
- Lüks Araçlar İle Seyahat
- Araç İçi İkramlar
- Profesyonel Rehberlik
- Seyahat Sigortası
Tura Dahil Olmayanlar
- Ekstra Olarak Belirtilen Hizmetler Ve Özel Harcamalar
- Minibüsle Ulaşım Ve Mangal
- Otel Dışındaki Öğünler
- Müze, Ören Yeri Ve Milli Park Girişleri
- Tüm Özel Harcamalar
- Oteldeki Özel Harcamalar